2008-12-01 16:39:15• hírek • Szatmar.ro

Trica már a Famagusztáé

A ciprusi klub a saját honlapján jelentette be, hogy már megegyezett a CFR-el.

Annak ellenére, hogy a Kolozsvári CFR illetékesei tagadják, hogy létrejött volna a megegyezés köztük és az Anorthoszisz Famaguszta között Trica átigazolásával kapcsolatban, a ciprusiak saját honlapjukon közölték, hogy az üzlet megköttetett.

A Famaguszta honlapja szerint ugyanis a két klub mindenben megegyezett, már csak az átigazolási díj utolsó részletét kell átutalniuk a vasutasok számlájára. Így könnyen meglehet, hogy Trica a Gaz Metan elleni bajnokin és a Chelsea elleni BL-meccsen lép utoljára pályára a CFR színeiben.

A 32 éves középpályásnak nem lenne újdonság a légiós élet, mivel a kolozsváriak előtt megfordult a bolgár Litex Lovecs és CSZKA Szófia valamint az izraeli Maccabi Tel-Aviv csapataiban. A hírek szerint Trica Afrodité szigetének bajnokával másfél éves szerződést írt alá, ahol évi 450 000 euró lesz majd a keresete.

A CFR-el kapcsoltos hír továbbá, hogy csapat szeretné leigazolnai a Catania román válogatott játékosát, Nicolae Dicát, míd a szicíliaiaknak Sebastian Dubarbierra fáj a foguk.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: